Het thema dat voor een weekend wordt gekozen loopt als een rode draad door het weekend heen en is altijd gericht op de deelnemer zelf. Het thema wordt door ons in overleg met het medium bepaald; zo ook de programmaonderdelen. Ongeveer twee maanden voor het betreffende weekend is het thema bekend. Het zal niet zo zijn dat per definitie de onderstaande structuur altijd gevolgd wordt. Deze is mede afhankelijk van het thema, deelnemers en nieuwe ideeën dus een andere invulling is ook mogelijk. Onderstaand zie je een korte beschrijving van een programma van een spiritueel weekend.

vrijdagavond

Belangrijk is de opbouw van de gezamenlijkheid. Dit doen wij door te beginnen met een eenvoudig kennismakingsrondje en een healingdienst. Dit laatste is een vorm van een meditatie die gericht is op de ontwikkeling in jezelf. Tevens kan je voor een (ziek) iemand of een (ziek) dier, die steun nodig heeft, om positieve kracht vragen. De healingdienst bestaat uit passende muziek en gedichten, en een centrale meditatie met inclusief een stilte van ongeveer 10 minuten .
Na afloop van de avond gaan wij gezellig bij elkaar zitten. Er wordt dan dansmuziek gedraaid en men kan een leuke act opvoeren.

blurred
portretten zijn onherkenbaar gemaakt om privacy te waarborgen

zaterdagmorgen
We beginnen met healing (magnetiseren). Vervolgens een of twee workshops gewoonlijk begeleid door het medium.

zaterdagmiddag
Er worden diverse workshops gepland van 90 minuten met meestal met een maximum van 8 personen. De workshops worden door ervaren deelnemers verzorgd en soms deels door het medium.

zaterdagavond
De avond heeft iets bijzonders en hoogstaand op spiritueel gebied. Deze avond vraagt een zuiver liefdevolle deelname waarbij het medium (aanvullende) waarnemingen doet. Na afloop van de avond gaan wij gezellig bij elkaar zitten. Er wordt dan dansmuziek gedraaid en men kan een leuke act opvoeren.

PICT0086 PICT0088

zondag
Eerst een healing gelijk aan de zaterdagmorgen. Daarna een grote geleide meditatie van ongeveer 45 minuten.
Meestal gevolgd door een gezamenlijke workshop.

zondagmiddag
Wordt opgevuld met een zaalgebeuren waarin het medium deelnemers begeleid om voor de zaal een vorm van psychometrie te doen. Daarna is een evaluatie en gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen met de andere deelnemers van het Spirituele Weekend.


Het weekend wordt in een gezamenlijke kring spiritueel afgesloten.